tisdag 21 februari 2012

inredning

Ja, och så var det det här med inredningen då. Det är lite på mitt ansvar, med undantag av köket som helt och hållet är skrakans område.

Vi har ingen speciell inredningsstil, huset i sig är ju väldigt traditionellt, man kunde kanske till och med ta till ord som lantligt, vilket är en väldigt fin stil men inget som vi vill ha genomgående i huset. Jag läste någonstans att bara man har vitt som bas så kan man blanda stilar hejvilt och komma undan med det. Det kör vi på.

Huset kommer att gå i vitt, neutrala gråa och beiga toner och självklart grönt. Det är inte omöjligt att det tillkommer en och annan färgklick på det också. Länge tänkte jag att golvet ska bli vitt, men har nästan tänkt om nu eftersom man ju faktiskt kan tänka lite praktiskt också när det gäller ett golv som man ska ha i några tiotal år och som antagligen kommer att råka ut för både det ena och det andra. Men ljust blir det i alla fall, om än inte vitt.

Vår gästtoalett på nedre våningen kommer att gå i grått, medan stora badrummet där bastun finns kommer att gå i sandfärgat och guld. Vårt sovrum kommer att vara vitt och svart, det första beslutet som togs var tapeten som kommer att pryda väggarna där.




Så långt har vi kommit i planeringen hittills.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar